skab professionelle billeder med AI, som f.eks. et macro foto af en kvinde med blomster i lyserøde toner.

Lær at skabe professionelle billeder med AI.

Skab professionelle billeder med AI og træd ind i fremtidens billedskabelse med Michall Ellenhart. Lær kunsten at skabe billeder med AI, der kan løfte dine visuelle projekter til nye højder. 

Her bryder vi sammen grænserne for, hvad traditionel billedkunst kan. Vi byder velkommen til en verden, hvor din kreativitet parres med AI for at skabe noget unikt. 

Lær at skrive den rigtige prompt

På denne AI workshop lærer du at mestre teknikken med at “prompte” kunstig intelligens (AI), så den forstår og omsætter dine visioner til virkelighed. 

Med trin-for-trin guidance sikrer vi, at AI skaber netop de billeder, der fanger essensen af dine ideer.

Alle kan være med, også uanset hvilket niveau du pt. befinder dig på.

Skab professionelle billeder med AI

Michall Ellenhart tager dig gennem en række platforme såsom Midjourney og Adobe Firefly. Med hands-on eksempler og personlige tips vil du lære at navigere i disse værktøjer. Du vil få indsigt som en professionel og lære at udnytte AI’s fulde potentiale i din arbejdsproces. Vi udforsker også, hvordan AI vil revolutionere videoproduktion. Bl.a. ved at introducere teknikker, der kan sætte dine billeder i bevægelse. Her vil vi kigge nærmere på RunwayML og hvordan du kan bruge platformen i dit daglige arbejde.

Lær at forstå tankegangen bag professionelle billeder

Foruden tekniske færdigheder vil du også blive klædt på med den kreative forståelse. En forståelse der kræves for at bryde igennem de traditionelle begrænsninger og udnytte AI til at skabe autentiske, overbevisende billeder. Du får en forståelse for hvordan du ret enkelt kan erstatte dyre stock-fotos og opnå en personlig og unik billedsammensætning.

Er du klar til at udforske, hvad AI kan gøre for din kreativitet?  

Skub til de kreative grænser og omdan dine ideer til imponerende realiteter. 

Ring og få en snak med Michall på – 20106300

Forvandl din nysgerrighed til konkret kunst.