Ansigtet bag Beamup Visuals

Mit navn er Michall Ellenhart, og jeg grundlagde Beamup Visuals i 2001 med en klar vision. At skabe videoproduktioner, der både fanger opmærksomhed og leverer de bedste resultater for vores kunder. Med kunder gennem tiden som Bravotours, Bestseller, Flyvevåbnet, Søværnet, Universal Music og mange flere, kan vi stolt sige, at vi har gjort netop det!

Hvad kan vi tilbyde dig?

Som din pålidelige partner hos Beamup Visuals, trækker jeg på en rig baggrund fra reklamebranchen og underholdningssektoren. Vi leverer 100% skræddersyede løsninger indenfor mange typer af videoproduktion. Beliggende i hjertet af Silkeborg, er vi i tæt kontakt med det lokale erhvervsliv, men vi er også klar til at rejse i resten af Danmark, når din opgave kræver det.

Filosofien bag Beamup Visuals

Siden starten har Beamup Visuals stolt præsenteret en alsidig portefølje, der spænder fra reklame- og musikvideoer til online indhold, rejsefilm, branding og virksomhedsprofiler. Vi skaber ikke bare iøjnefaldende visuelle oplevelser. Jeg sørger også for, at disse højkvalitetsproduktioner er både tilgængelige og økonomisk realistiske. Med denne tilgang kan vi tilbyde professionelle produktioner til faste priser.

Michall Ellenhart stifter af Beamup Visuals

Vidensdeling

beamup.dk kan du naturligvis udforske hele spektret af de services, vi tilbyder. Min blog vokser løbende med letforståelige artikler og insider-tips inden for alt fra videoproduktion til spændende emner, der optager mig for tiden. Jeg elsker at skabe, perfektionere og reflektere hver eneste dag. Det bliver endnu bedre, når jeg kan dele den viden, jeg har samlet mig gennem årene, med nye spændende kunder, der kan få glæde af den viden i deres virksomhed.

Ekstra Facetter

Udover at være en videoproducent er jeg også underviser og komponist. Jeg har gennem tiden haft den ære at arbejde med utallige ekstremt talentfulde mennesker fra hele verden. For at sikre, at du får det absolut bedste resultat, samarbejder jeg med et netværk af talentfulde fagfolk, når projektets omfang kræver det. Det bedste af det hele? Du får altid en fast pris og en hurtig leveringstid, helt uden overraskelser.